Házirend
 1. Mozilátogató a mozijegy megvásárlásával elfogadja a Házirendet.
 2. Házirend egy példánya megtalálható a mozi területén, valamint a mozi weboldalán.
 3. A parkolási kedvezmény (4 óra) kizárólag a felszíni, kültéri parkolóban vehető igénybe melynek nyitvatartása 0-24. Az épület alatti mélygarázs folyamatosan fizető és 22 óra után bezár, miután be- és kihajtani nem lehetséges.
 4. Mozi területén kép, és hangfelvétel készítése tilos! A tiltás megszegése polgári peres és büntető jogi következményeket vonhat maga után!
 5. A mozi nem vállal felelőséget a reklámokban, előzetesekben, és a filmekben elhangzott tartalmakért.
 6. A mozi a műsorváltozás jogát fenntartja.
 7. A mozi területén lévő szolgáltatásokat mindenki, csak saját felelőségre veheti igénybe.
 8. A lefoglalt és át nem vett jegyeket legkésőbb az előadás kezdete előtt 25 perccel töröljük.
 9. A lefoglalt jegyeket csak a mozi pénztárban van módunk kiadni.
 10. Pénztártól való távozás után (például téves időpontra kiadott jegy) nem áll módunkban reklamációt elfogadni.
 11. Az online lefoglalt vagy megvásárolt kedvezményes mozijegy csak a kedvezményre jogosító dokumentum (diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, pedagógus igazolvány, stb.) felmutatásával együtt érvényesíthető a helyszínen. 6 éven aluli gyermekek számára kedvezményes jegyet a gyermek jelenlétében tudunk kiadni. A kedvezményes jegyre a jogosultságot kollégáink a jegypénztárban illetve a jegyellenőrző pontnál ellenőrzik. A kedvezményes családi jegy két felnőtt és két 14 éven aluli gyermek, vagy egy felnőtt és három 14 éven aluli gyermek részére, ugyanarra az előadásra szóló jegyként vásárolható. Családi jegy nem vásárolható "16 éven felülieknek ajánlott", "18 éven felülieknek ajánlott", ill. "Csak felnőtt nézőknek ajánlott" korhatár besorolású filmre.
 12. A mozi területén, csak a mozi büfében vásárolt termékek fogyaszthatók.
 13. Elmaradt előadás esetén a büfében vásárolt termékek árát nem áll módunkban visszatéríteni.
 14. A mozi előadásaira mindenki köteles jegyet váltani (például rendőr, katona, újságíró, 2 éves kor feletti gyerek).
 15. Internetes jegyvásárlás esetén kérjük, mindig ellenőrizze az előadás címét, dátumot, az előadás kezdési időpontját. Internetes jegyvásárlás után rendszerünk automatikusan egy visszaigazoló e-mailt küld. Kérjük, ellenőrizze e-mail adatait. Amennyiben eltérést talál, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeinken.
 16. A megvásárolt jegyet visszaváltani kizárólag abban az esetben lehetséges, ha technikai vagy egyéb okok miatt műsorváltozás történik, elmarad vagy félbeszakad az előadás.
 17. Ilyen esetben a megváltott jegyeket a néző döntése alapján a pénztárban visszaváltjuk, vagy a mozi által kibocsájtott tiszteletjegyre cseréljük, amely a néző által választott bármelyik későbbi műsorrendi előadásra beváltható.
 18. Internetes jegyvásárlás esetén a Néző az elállás jogát a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. § (2) bekezdés l) pontja alapján nem gyakorolhatja, tekintettel arra, hogy az online jegyvásárlással létrejövő szerződés tárgya szerinti filmvetítés kifejezetten olyan szabadidős tevékenységhez kapcsolódó szolgáltatásra irányul, mely kizárólag a Néző által kiválasztott és a Lurdy Mozi, mint Szolgáltató által visszaigazolt, pontosan meghatározott időpontban (teljesítési határidőben) tartandó filmvetítésen való részvételre vonatkozik. Szolgáltató az online jegyvásárlással létrejött szerződés esetén a Néző által kiválasztott és Szolgáltató által visszaigazolt filmvetítés ellenértékét csak abban az esetben téríti vissza, amennyiben az előadás a Szolgáltató érdekkörében megvalósuló okból elmarad. A Szolgáltató a szerződés létrejötte, azaz a „FIZETÉS” gomb megnyomása előtt biztosítja, hogy a megkezdett szerződéses folyamat bármikor és következmények nélkül megszakítható.
 19. Nem áll módunkban felelőséget vállalni arra az esetre, ha a film késéssel kezdődik, és ezáltal a nézőnek többlet költsége keletkezik (például parkolási díj, vagy utazás).
 20. Fenntartjuk a jogot, hogy a nyeremény jegyeket bizonyos előadásokra nem áll módunkban beváltani.
 21. A mozi területére biztonságra vagy mást látogatót megzavaró tárgyat (példáuk zászló, lézerfény) behozni tilos!
 22. A nem megfelelően viselkedő, mások szórakozását megzavaró embereket a mozi személyzetének joga van eltávolítani a mozi területéről.
 23. A mozi tulajdonát megrongáló személy ellen minden esetben rendőrségi feljelentést teszünk.
 24. A mozi teljes egészében magánterület, ezért a nem megfelelően viselkedő, mások szórakozását megzavaró embereket a mozi személyzetének joga van eltávolítani a mozi területéről.
 25. A mozi területére behozott értéktárgyakért felelőséget nem vállalunk!
 26. A mozi területén lévő kamerarendszer képét a mozi megőrizheti, kiadni, csak hatósági eljárás keretein belül, hivatalos felszólítás után köteles.
 27. A mozi egész területén tilos a dohányzás!
 28. A mozi területére állatot behozni tilos, kivétel a vakvezető kutya.
 29. Nem áll módunkban felelőséget vállalni, ha egy mozilátogatót egy másik mozi látogató miatt ér bármiféle sérelem.
 30. Két év alatti gyermekek a mozivetítéseket nem látogathatják. Két év felett a jegyváltás kötelező. A gyermek korát a szülő határozza meg. Amennyiben a kisgyermek zavarja a többi vendéget a film megtekintésében, akkor az előadás közben távozni kell a teremből. Ez esetben a mozi a jegy visszaváltására nem köteles.
 31. 16-os és 18-as korhatár besorolással ellátott előadásra nem áll módunkban kisgyermeket beengedni.
 32. Minden egyéb a Házirendben nem szabályozott kérdésekben a hatályos jogszabályokban foglaltak az irányadóak!
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.